onsdag 13 april 2011

Dålig på att hålla nyårslöften

Jaja, alla bra nyårslöften går åt fanders efter några månader. Inte mycket har hänt sen senast; vi har haft öppeningceremoni för den nya fabriken, så jag har haft 30 svenskar på besök och det har varit konstant supande i en vecka. Nu har jag ingen röst och en begynnande förkylning. Per och Gunni har varit på plats, vi har haft 2 crazy och otypiska helger med champagneorgie, dans på borden på Mint och lite annat smått och gott.

Jag har på köpet blivit Iphone-användare och jag inte en helt nöjd sådan. Varför går folk med på att fylla i ett megaformulär över sitt liv innan man ens får dra igång skitet? Igår ägnade jag hela kvällen åt att gå igenom det mesta som app-store hade att erbjuda och efter 3 timmars browsande är jag nu ägare till hela 8 appar! Facebook, Photoshop lite, Telavox (som för övrigt inte funkar helt för mig), the Economist, Sveriges Radio, OECD fact book 2010 (jag kommer att ÄGA alla pub-quizs den närmaste tiden), Instagram fotoeffekt grejs och slutligen och mest använt hittills - Angry Birds. Jag måste säga att jag känner att mitt app-bibliotek är rätt komplett, men vad vet jag? Alla gamla rävar därute, vad för appar ska man ha? Tänk på att de måste FAN vara bra för att jag ska lägga 7-15 spänn på skitet. Speciellt med tanke på att USD egentligen borde ligga på 6,2 SEK och inte 7.

P.s jag kan tänka mig en app för BBC radio, ungefär som sr-appen. Men än har jag inte hittat den - tips?

4 kommentarer:

Jens sa...

Hej Yixin! Du kan ju alltid prenumerera på BBC podcast i iTunes och därigenom få in dina radioprogram! Hoppas att allt är bra! Kram Jens

Anonym sa...

WWF - words with friends. alfapet mot din vänner.
jet ball - tidsfördriv.

Johan W. sa...

Bästa appen någonsin, Evernote, men det tar ett tag att fatta hur bra den är. Den tar anteckningar på alla tänkbara sätt.

http://itunes.apple.com/se/app/evernote/id281796108?mt=8

Om du reser mycket så är TripIt skitbra. Bara att göra forward på alla resebekräftelsemail till en viss adress så fixar Tripit resten.

http://itunes.apple.com/se/app/tripit-travel-organizer/id311035142?mt=8

Självklart Skype också.

http://itunes.apple.com/se/app/skype/id304878510?mt=8

Och så sist men inte minst spelet Plants vs. Zombies, 22 kronor.

http://itunes.apple.com/se/app/plants-vs-zombies/id350642635?mt=8

Sedan två spel som jag inte har testat själv men som verkar kul:

http://itunes.apple.com/se/app/tiny-wings/id417817520?mt=8

http://itunes.apple.com/se/app/bumpy-road/id423855879?mt=8

/Johan

Johan W sa...

Sen glömde jag ju den viktigaste appen av dem alla: IMDB

http://itunes.apple.com/se/app/imdb-movies-tv/id342792525?mt=8