tisdag 13 december 2011

Lucka Lucia

Ok, jag har tagit semester från bloggen i flera dagar. Det har varit mycket på jobbet och jag har helt enkelt inte haft något att säga. Det är så kallt att man helt enkelt inte orkar att tänka.

Idag är det tisdag och som varje tisdag är det pub quizz som gäller och varje tisdag morgon så kommer det en bonusfråga på mailen. Varje gång så tänker jag att "Nah, idag pallar jag inte att gå på quizzet" och så varje tisdagsmorgon så kommer bildfrågan ochh man känner att adrenalinet stiger och wips så har man återigen bokat med gänget att dra dit på kvällen. Ikväll är det dags för någon form av årsspecial och det påminnde mig om att jag måste få utse 2011 års bästa bild.


Den här bilden har allt man kan önska sig; en guldpistol, en yngling i Yankees keps och t-shirt med ett stort rött jävla I LOVE YOU i ett hjärta - med en amorspil genom. Släng sedan i en bladning v-tecken och bad ass minspel. Fantastiskt. Någon bör göra grabben till en stjärna.

Vilka är era favoritbilder från året som har gått? Lämna en länk i kommentarerna!

4 kommentarer:

Anna sa...

Jag har en bild till dig. Den har allt. Den visar:
1. På ett trivialt problem ex. Bernt fick vänta en kvart på färdtjänsten.
2. En bild på den drabbade, gärna med familjen runt.
3. En konstlad min, huvudet på sniskan och mungiporna så långt ner det går.
4. En bild ur ur en lokaltidning

http://lokaltidningsbesvikelse.blogspot.com/2011/11/vi-lag-somnlosa-hela-natten.html

Om du inte förstår dig på svenskar som klagar på SJ så kan du hitta en oändlig mängd förtydligande exempel här på hur den svenska folksjälen reagerar på orättfärder. Dessutom en outtömlig källa till humor. En av mina favvobloggar :)

Johan W sa...

Min favoritbild: "Jacob Shooting at Ballerinas, Moscow 2009". En hel serie med helt bisarra bilder på den ryska maktelitens barn och miljöerna de vistas i. Artikeln som hör till fotona är skitbra den också.

Jacob Shooting at Ballerinas, Moscow 2009. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-68958-3.html

yix sa...

Johan, de där bilderna är ju helt fantastiska! Det påminner mig om när jag skulle hämta upp chefens barn i Marbella i deras enorma Audi Q7 eller vad fan de heter. Och på parkeringen stod det bara bilar som var större än den jag körde och plockade upp de små ryska barnen barnen, 6-7 år gamla. Det var liksom helt bisart så stora bilarna var i förhållande till lillheten av barnen och mammorna för den delen.

yix sa...

Anna, jag brukar alltid säga att Sverige utanför Lund, Malmö, Göteborg och Stockholm (kanske även Uppsala); det är ett mörker. Ett totalt mörker.