fredag 14 januari 2011

Yixin Handlar på FamilyMart! Del 1

Välkomna till den första delen av "Yixin Handlar på FamilyMart". Serien hade visserligen kunnat heta Yixin handlar på Lawsons, eller vad de nu alla dessa underbara och pålitliga små 24-timmarsöppna minimarts heter. Nu råkar vi bara blessed med just en FamilyMart precis vid vår byggnad och den har blivit lite av en säker hamn i det stormiga hav livet i Kina innebär.

FamilyMart är en asiatiskt franchise, så finns det en mängd godsaker där i som är exotiska. Just i vårt bostadsområde bor det mkt koreaner och japaner också, så där finns även för mig många exotiska saker. Här är iallafall the basics. FamilyMart är öppet ALLTID. I stan så finns liknande affärer i varje gathörn och i Shanghai kan jag drabbas av panik om jag inte ser nästa Lawson/Familymart/Quick/HappyMart från dörren av en annan.

Dessa affärer är det bästa som finns. Allt man behöver kan man handla där, strumpbyxor? Check. Lösögonfransar? Check. Dildo? Check. Johnny Walker Black Label? Check. Betala dina gasräkningar? Check om man bor i Shanghai. Det, ni som tycker att kvällsöppna apotek i Ica är ngt att prata om.

Man kan också hitta andra mer onödiga saker att köpa. Som t.ex ett blad i 24K guld som ska skydda dig mot elektromagnetiska vågor som skadar din hälsa (??!!). Eftersom skitet kommer från Japan eller Korea så måste en sådan "praktiskt" grej naturligtvis vara KAWAII!!!!

Så, alla elallergiker därhemma, jag tar emot beställningar! Kostar bara 15.99 RMB exclusive frakter och eventuella tullar.

1 kommentar:

Johan W sa...

Naaaw, såå söööt!!!!