onsdag 22 juli 2009

Lika som bär?

Här är man borta från internet ett litet tag, pga lite klassisk kommunist paranoia, och vad finner man när man loggar in på fajsan?

Yixin?

Johannes?

FAN TA DIG TÖGER! Det finns bara plats för så många hipsters med stora bågar i en vänskapskrets. Mina är från åttiotalet så jag måste få förtur.

4 kommentarer:

Johannes sa...

Haha! Snygga brillor förresten. Min frisör har något liknande.

Unknown sa...

Yixin! Det är tydligt att Johannes hade sina först, eftersom du är hos optikern och dina fortfarande har lappen kvar :) men vad gör det? du är ändå hät som fanken! Och eftersom du är tjej och min babe så ligger Johannes lite i lä, men annars kan jag ju säga att eftersom att ni är en hane och en hona så kan man inte jämföra vem av er som är hätast. Sen skulle man ju inte hitta nån av er om man släppte er på debban eller nåt annat ställe i malmö. där är det bara en stor blend av stora glasögon. Jag är den enda som inte har några, men jag brukar ha svart ögonskugga och converse för att smälta in i massan. puss

Elina Jonsson sa...

åh jag som precis dammade av mina fyrkantiga stålbågar från sådär åttiofyra... vet inte om UD är redo ännu... efter semestern får vi veta :)

yix sa...

Stay tuned för orgie i debban-anpassade glasögon