söndag 4 december 2011

Lucka 3 - Helg

Ok, jag ser på sidvystatistiken att ni läser julkalendern, men det är ju ingen som kommenterar!? Tycker ni att jag ska fortsätta eller ska vi bara göra lidandet kort?

Idag blir det en kort en. Vi är nyss hemkomna från middag hos en polares flickvän och herregud vilken jävla lägenhet hon har! (ok, hon hyr den) Alltså ärligt, paradvåningar på Ö-malm, släng er i väggen. Hennes bästa kompis är dessutom kurator på ett galleri här i stan så det var fullt av smakfulla tavlor och installationer. Slutligen, hon hade riktiga ELEMENT i lägenheten! Oh herregud va härligt att sitta i en soffa utan en filt. Vädret i Shangers just nu är som sitta i en kall dimma, även inomhus. Så vad för slags läxa ska vi lära oss från detta pojkar och flickor? Jobba hårdare och begär mer lön. Min lägenhet ser fan ut som en jävla studentlyda i jämnförelse. Fan, avundsjuka är jobbigt, men inspirerande.

Anyway, vi är uppe för att vi väntar på Calles pappa som är på väg in från flygplatsen. Jag mumsar på godiset jag fick i paketet från världens bästa Mirre idag. Seriöst Mirre, jag ÄLSKAR presenten!

Idag tänkte jag istället tipsa om the Guardians eminenta julklappslista som de har lagt ut. Mycket är naturligtvis skit och utfyllnad men det fanns faktiskt en massa som jag önskade mig. Emaljkopparna, den där insektsvingen osv osv. Kul koncept att allt är tillgängligt via nätet, väldigt ajour så klart. Vilket fall läs The Guardian annars också. Läs den och sen läs DN och inse i vilket ruttet state svensk journalism är i. Senast när jag kom från London en söndag kväll med The Sunday Times och en Observer, sammanlagt vikt 1,5 kilo och mer eller mindre byter flyg på Bromma och plockar en sladdrig SVD på sammanlagt 10 sidor. Fyfan, betalar folk för sånt här skit?

Hejhopp, nu kom svärfar hem. Nu ska det socialiseras.

2 kommentarer:

Johan W sa...

Meh! Jag kommenterar ju på Facebook istället.

The Guardian har ju till skillnad från svenska tidningar en uttalad politisk tillhörighet. Vänster. Blir lite mer bett i artiklarna då. Helt klart roligare än blaskiga svenska tidningar.

Unknown sa...

Du är fin. Jag tycker om dig. Kolla! FIRDAY!!!!!!
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/gallery/2011/nov/18/christmas-gift-ideas-stocking-fillers-under-five-pounds#/?picture=381908049&index=23